به گزارش پایگاه خبری افشاگری، ساختمان شماره 2 دانشکدهها و پردیس پزشکی آمل با بیش از 14 میلیارد تومان و ساختمان بخش دیالیز بیمارستان شمال آمل با تجهیز 16 دستگاه و 20 تخت با حضور ابوالفضل باقریفرد معاون آموزشی وزیر بهداشت، نماینده مردم آمل در مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اعضای مجمع خیرین آمل، معاون فرماندار ویژه آمل افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
ساختمان بخش دیالیز بیمارستان شمال با مشارکت 70 درصدی بخش خصوصی شرکت فذا و دانشکدههای پردیس و پزشکی آمل با مساعدت خیرین این شهرستان احداث و راهاندازی شد به همین منظور معاون آموزشی وزیر بهداشت در این مراسم حضور خیرین در حوزه سلامت را بازوان توانمند وزارت بهداشت و درمان عنوان کرد و ادامه داد: در چند سال گذشته با توجه به افزایش خیران حوزه سلامت به تعداد خیران آموزشی اضافه شده و انتظار بر افزایش این تعداد افراد در حوزه آموزش هستیم.
ابوالفضل باقریفرد با اشاره به اینکه با اهدای یک وسیله و دستگاه بعد از مدتها شاهد خرابی و فرسودگی هستیم ولی خیر در راستای آموزش ماندگار است، افزود: ساخت یک ساختمان آموزشی بسیار سخت است هر چند در وزارت بهداشت دنبال کردن شعار عدالت، تعالی و بهرهوری در دستور کار است.
وی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی در حوزه آموزش بسیار مهم است و باید در زمینه عدالت رشتههای پزشکی و امکانات آموزشی با نگاه عادلانه در تمام کشور گسترش یابند، گفت: آمل با توجه به جایگاهش با وجود علما، فقها، چهرههای علمی و تحقیقاتی، در زمینه رشته علوم پزشکی دیر وارد این شهرستان شد، در راستای ایجاد دانشکده علوم پزشکی، بیمارستانهای آمل هم روند آموزشی را در پیش گیرند تا دانشجویان پزشکی علاوه بر علوم پایه امور بالینی را در همین شهر بگذارنند و مجبور نباشند به شهرهای اطراف بروند.
باقریفرد با تاکید بر اینکه با پیگیری لازم میتوان بیمارستان درمانی را به آموزشی تبدیل کرد تا دانشجویان پزشکی تمام عرصه آموزشی را در این شهرستان سپری کنند، عنوان کرد: آموزش عامل توسعه پایدار و پیشرفت در هر جامعه میشود؛ وزارت بهداشت در کنار برنامههای خود در 18 ماه گذشته کارنامه درخشان دارد از کنترل کووید 19 تا اقدامات اساسی که در حوزه سلامت، آموزش و پژوهش انجام شده است.
دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی ادامه داد: وزارت بهداشت 250 هزار دانشجو در رشتههای وابسته به این وزارتخانه دارد، البته در رشته تخصصی و فوق تخصصی با امکانات پیشرفته در کشور وجود دارد؛ امروزه هیچ رشتهای نداریم که در دنیا باشد و ما در اختیار نداشته باشیم.
وی ادامه داد: به جز تعدادی محدودی از رشتههای منحصر به فرد و تخصصی در حوزه پزشکی مانند "ژنتراپی" و چند رشته خاص و جدید، در هیچ رشته بالینی نیاز به خارج از کشور برای آموزش نداریم.
باقریفرد با اشاره به لزوم آموزشی شدن دو بیمارستان از چهار بیمارستان دولتی آمل افزود: وزارت بهداشت و درمان در کنار توسعه کمی به توسعه کیفی تأکید دارد و توجه به امر کیفیت بهداشت و درمان از تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی در سیاستهای ابلاغی است.
وی در ادامه اکنون طرحهای توسعه درمانی مناسبی در سراسر کشور دستور کار است که تجهیز حدود 10 هزار تخت از سوی معاونت درمانی در بخشهای آی سی یو، سی سی یو، ان آی سی یو و بستری طی 18 ماهه در حال بهرهبرداری است، هر یک از این تجهیزات با مشارکت بخش خصوصی و دولتی در حال اجراست.
معاون وزیر بهداشت با ابراز رضایت مساعدت خیرین به حوزه سلامت به ویژه بیماران خاص بیان کرد: راهاندازی بخش دیالیز بیمارستان شمال با تجهیز 20 تخت در یک مرکز درمانی خصوصی و مشارکت بخش خصوصی با تعرفی دولتی یک تعامل مناسبی در این شهرستان است که اتفاق افتاد.