به گزارش پایگاه خبری افشاگری ، «حسین الحاج حسن» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در جریان یک نشست سیاسی در منطقه بعلبک به پرونده ترسیم مرزهای دریایی با فلسطین اشغالی اشاره کرده و گفت، چند روز قبل دولت لبنان ملاحظات و اصلاحات مورد نظر خود درباره پیشنویس توافق مرزبندی را از طریق «آموس هوکشتاین» فرستاده آمریکایی در این پرونده به طرف صهیونیستی ابلاغ کرد.
وی تاکید کرد، موضع لبنان در پرونده مرزبندی از خلال دوره گذشته تاکنون یک موضع ملی و واحد و جامع با تکیه بر معادله ارتش و ملت و مقاومت بوده است. در مقابل بعد از موضعگیریهای مقاومت، ما شاهد موضع سردرگم و متناقض صهیونیستها هستیم. اگر به تاریخ درگیری با دشمن صهیونیستی برگردیم میبینیم که صهیونیستها هیچگاه تا این اندازه سردرگم و نگران و ناتوان از تصمیمگیری نبودهاند؛ به ویژه از سال 2000 که دوره پیروزیهای مقاومت شروع شد و بعد از آن انتفاضه الاقصی فلسطینیان رخ داد.
پس از آن در سال 2006 مقاومت یک شکست دیگر به دشمن صهیونیستی و آمریکا وارد کرد و سپس صهیونیستها در جنگ با نوار غزه یکی پس از دیگری شکست خوردند. در مرحله بعد نوبت شکست آمریکا و اسرائیل و همه متحدانشان در سوریه و عراق بود و بعد از شکست اشغالگران در نبرد شمشیر قدس با نوار غزه اکنون نوبت به پرونده ترسیم مرز دریایی با لبنان رسیده است.
این نماینده حزبالله ادامه داد، دلیل این پیشرفت عظیم، حضور مقاومت، استواری، صلابت، عزم و انسجام ارتش و ملت و مقاومت است. سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله در جولای 2006 به ما وعده پیروزی داد و ما پیروز شدیم و زمانی که به جنگ با تکفیریها رفتیم میدانستیم که پیروزی دیگری به دست خواهیم آورد اما اندازه آن را نمیدانستیم. ما در هرگونه تقابل به پروردگار و ملت و اراده و قدرت خودمان اعتماد زیادی داریم و میدانیم که پیروزی بر پیشانی مقاومت نوشته شده است.
حسین الحاج حسن در ادامه به پرونده سیاسی و اقتصادی لبنان اشاره کرده و گفت، نظام اقتصادی رانتی و وجود مافیا و فرقهگراییهای سیاسی از جمله عواملی است که اکنون ما را در بخش اقتصادی به این مرحله رسانده است؛ چرا که فرقهگرایی موجب به حاشیه رانده شدن بخشهای تولیدی و صنعتی کشور شد. علاوه بر آن کسانی در داخل لبنان هستند که میخواهند لبنان گروگان خارج و وابسته به کشورهای بیگانه باشد. همچنین بحران سوریه که موجب توقف حمل و نقل با این کشور و محاصره و بسته شدن راههای زمینی با سوریه در کنار مهاجرت آوارگان سوری به لبنان شد، همگی در رسیدن اوضاع اقتصادی کشور ما به این مرحله وخیم نقش دارند.
وی ادامه داد، تحریمها و محاصره آمریکا علیه لبنان نیز یکی از عوامل اصلی بحران این کشور است. این تحریمها موجب جلوگیری از بهرهبرداری لبنان از ثروتهای نفتی و گازی خود شد و زمانی که از بازگشت شرکت توتال فرانسه برای حفاری در میادین لبنان صحبت میشود تحریمهای آمریکا مانع از این امر میگردد. همچنین تحریمهای ایالات متحده تاکنون مانع از انتقال گاز مصر و برق اردن به لبنان شده است.
این نماینده حزبالله در پارلمان لبنان تاکید کرد، اظهارات اخیر آموس هوکشتاین، نماینده آمریکایی در این باره که بانک جهانی مسئول جلوگیری از واردات گاز مصر و برق اردن به لبنان میباشد کاملا مسخره و مضحک است؛ زیرا همه میدانند که بانک جهانی دستورات آمریکا را انجام میدهد. به عبارت دیگر اگر آمریکا به بانک جهانی بگوید که به لبنان وام بدهد این بانک اطاعت میکند و برعکس آن نیز وجود دارد. بنابراین آمریکاییها مانع رسیدن انرژی از مصر و اردن به لبنان میشوند.
وی ادامه داد، اکنون آمریکاییها در مسئله صادرات سوخت ایران به لبنان فشار میآورند و میخواهند جلوی این کار را بگیرند. سفیر آمریکا یک سال و دو ماه قبل وعده حل بحران برق لبنان را داد. آیا زمان اجرای این وعده نرسیده است؟ به ویژه اینکه اکنون برق بزرگترین بحران لبنان است. آمریکاییها از سلاح تحریم علیه کشورهای مختلف استفاده میکنند، درحالی که تحریمها علیه روسیه ثابت کرد که این سلاح ایالات متحده بیتاثیر است. این مسئله درباره تحریمهای واشنگتن علیه لبنان، ایران، چین، سوریه، یمن، ، ونزوئلا، کوبا و کره شمالی نیز وجود دارد و در واقع آمریکا با این کار به شکل غیرمستقیم درحال مجازات اروپاییهاست و تاثیر این تحریمها بر کشورهای اروپایی دیده میشود.