افزایش مجدد نرخ تورم در آلمان به مرز 8 درصد

نرخ تورم در آلمان در ماه جاری میلادی مجددا افزایش یافته و به آستانه 8 درصد رسید و نهادهای اجتماعی این مسئله را تهدیدی برای موجودیت شهروندان می‌دانند.

 به گزارش پایگاه خبری افشاگری، نشریه "فوکوس" آلمان در گزارشی نوشت: زندگی در آلمان دوباره گران شده است، پس از کاهش جزئی در ماه های ژوئن و جولای، تورم در آلمان دوباره در ماه آگوست افزایش یافت.

اداره آمار فدرال آلمان روز سه شنبه بر اساس داده های اولیه اعلام کرد، قیمت های مصرف کننده در این کشور در این ماه 7.9 درصد بالاتر از سطح مشابه در سال گذشته بود. نرخ تورم سالانه پیش از این برای دو ماه متوالی کاهش یافته بود و در جولای به 7.5 درصد رسیده بود.

در همین حال، سازمان‌های اجتماعی از سیاستمداران می‌خواهند که در مواجهه با افزایش هزینه‌های زندگی، به سرعت به مردم با پول کمک کنند. آدولف بائر، رئیس SoVD به روزنامه های گروه رسانه ای Funke (نسخه چهارشنبه) گفت: مردم به پول نیاز دارند تا در پایان ماه سبد خرید خالی نباشد و آپارتمان سرد نباشد. و آنها به این امنیت نیاز دارند که برق یا گاز آنها به دلیل تنگناهای عرضه یا نبود گزینه های پرداخت قطع نشود.

مایکل گروس، رئیس Awo در برلین گفت: افرادی که دارای درآمدهای پایین و متوسط هستند اکنون تحت تأثیر افزایش قیمت انرژی و تورم قرار گرفته اند و موجودیت آنها نه فقط در سال آینده تهدید می شود. وی به صراحت از پیشنهادهای فراکسیون حزب سوسیال دموکرات برای بسته کمکی بعدی به شهروندان استقبال کرده و گفت: این ها به کسانی کمک می کند که با توجه به افزایش قیمت ها به حمایت مالی فوری نیاز دارند.

وی همچنین از این واقعیت استقبال کرد که در سند گروه پارلمانی حزب سوسیال دموکرات مالیات بر سود مازاد برای تأمین مالی اقدامات امدادی پیش بینی شده است. وی هشدار داد: اگر نمی خواهیم انسجام اجتماعی را به خطر بیندازیم، در این بحث نباید هیچ تابویی وجود داشته باشد، حتی در مورد انباشت بیشتر دارایی ها و ارث های بزرگ.

آدولف بائر هم طرفدار افزایش نرخ بالای مالیات، اصلاح مالیات بر ارث، افزایش مجدد مالیات بر ثروت و ایجاد مالیات بر سود اضافی است. وی در این باره گفت: نباید این طور باشد که مردم فقیر در طول بحران فقیرتر شوند و افراد ثروتمند ثروتمندتر شوند.

به نوشته دویچه وله آلمان، قیمت‌ها در آلمان همچنان رو به افزایش هستند. به‌ویژه هزینه‌های انرژی به عاملی محوری در افزایش تورم بدل شده‌اند.

به ویژه بهای بالای انرژی و مایحتاج عمومی از عوامل اصلی افزایش نرخ تورم به حساب می‌آیند. پیش‌بینی کارشناسان این بود که این نرخ در ماه اوت حداکثر به 7.8 درصد برسد.

حالا کارشناسان پیش بینی می کنند که اگر اقدامی نشود نرخ تورم در پاییز به 9 درصد یا بیشتر برسد.

بزرگترین عامل افزایش نرخ تورم افزایش بهای انرژی است که در ماه اوت هم مانند ماه قبل یک رشد حدوداً 36 درصدی را شاهد بوده است. این افزایش در مورد مواد اصلی غذایی مردم در قیاس با اوت سال گذشته 16.6 درصد بوده است. در مورد خدمات نیز شهروندان می‌بایست در ماه اوت به طور متوسط 2.2 درصد بیشتر بپردازند.

پیش‌بینی‌های مبنی بر افزایش نرخ تورم در ماه‌های آینده، مستند به نتایج یک نظرسنجی از 9 هزار شرکت هم است. نیمی از این شرکت‌ها از تصمیم به افزایش قیمت تولیدات خود در سه ماه آتی خبر داده‌اند.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار