افزایش بیماران بدحال کرونایی در آذربایجان‌غربی / روند واکسیناسیون ‌شتاب گرفت

شمار بیماران بستری در آی سی‌یوی بیمارستان‌های آذربایجان‌غربی ‌افزایش یافته است

به گزارش پایگاه خبری افشاگری، براساس آمار قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا در آذربایجان‌غربی، آمار فوتی‌های روزانه کرونا در استان همچنان دو رقمی است و در شبانه روز گذشته 16 نفر شامل هفت نفر در ارومیه، سه نفر در مهاباد و همچنین در بوکان و میاندوآب هر کدام دو نفر و در نقده و سلماس هر کدام یک نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادند.

با توجه به آمارها، با وجود اینکه تعداد آمارهای بستری سندروم حاد تنفسی به شکل قابل توجهی یعنی 186 نفر کاهش یافته اما شمار بیمارانی که وصل به دستگاه ونتیلاتور هستند به تعداد 6 نفر افزایش یافته است.

همچنین با وجود کاهش 24 نفری بیماران مشکوک و 117 نفری بیماران کرونامثبت، اما متاسفانه شمار بیماران بستری در آی سی‌یوی بیمارستان‌های آذربایجان‌غربی به تعداد 10 نفر افزایش یافته است.

این در حالی است که روند واکسیناسیون همچنان شتاب گرفته و در شبانه روز گذشته 23 هزار و 867 نفر واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.اخیرا پوشش واکسیناسیون نوبت اول دانش‌آموزی نیز در آذربایجان‌غربی آغاز شده و بیش از 72 درصد دانش‌آموزان شاهین‌دژی واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و کمترین پوشش نیز مربوط به سردشت با 25 درصد بوده است.

همچنین براساس آمارهای دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی در رابطه با پوشش واکسیناسیون در گروه سنی 12 تا 17 سال استان، تاکنون بیشترین پوشش مربوط به شاهین‌دژ با 55 درصد و کمترین آن مربوط به سردشت با 20 درصد پوشش بوده بوده است.

 از سوی دیگر براساس آمارهای دانشگاه علوم پزشکی، بیشترین درصد پوشش نوبت اول واکسیناسیون در افراد 18 و بالاتر به ترتیب مربوط به ارومیه با 83 درصد، تکاب با 75 درصد و شاهین‌دژ با 72 درصد بوده است.

هم اکنون میانگین استانی افرادی که در بازه سنی 18 سال به بالاتر در آذربایجان غربی واکسن کرونا را در دز اول دریافت کرده‌اند به بیش از 73 درصد رسیده است.‌از سوی دیگر بیشترین درصد پوشش نوبت دوم واکسن کرونا نیز در گروه سنی 18 سال به بالا مربوط به چایپاره و نقده با 40 درصد و شاهین‌دژ و سردشت با 39 درصد بوده است.

همچنین براساس اظهارات رییس قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونای آذربایجان‌غربی، رنگ‌بندی شهرها بر اساس اطلاعات مربوط به بستری‌ها و ابتلا مربوط به سه هفته گذشته صورت می‌گیرد و با استفاده از مدل‌سازی برای  هفته آینده پیش‌بینی می‌شود.

علی‌احمد آقاپور گفت: در واقع بر اساس پیش‌بینی مدل با اطلاعات سه هفته گذشته، پیش بینی شود که تعداد بستری‌ها و مبتلایان روند کاهشی دارد و بر این اساس، طبق پیش‌بینی مدل شرایط شهرستان اعلام شده است.

وی در ادامه افزود: اگر روند آماری ابتلا، بستری و فوتی را بررسی کنیم ملاحظه می‌شود که میزان ابتلا افزایش یافته و سپس میزان بستری و در ادامه میزان فوتی‌ها بر این اساس پایین آمدن ابتلا و در ادامه بستری‌ها نشانگر کاهش شدت  انتشار بیماری است.

آقاپور تصریح کرد: بنابراین طبیعی است که از دو هفته تا یک ماه، روند فوتی‌ها هم کاهشی خواهد بود البته این در صورتی است که جهش جدید صورت نگیرد یا رفتار مردم و مسولان موجب انتقال بیشتر بیماری نشود.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار