احداث جایگاه‌های CNG در سیستان و بلوچستان برای کاهش صف‌های سوخت

با روی کار آمدن دولت سیزدهم یکی از اقداماتی که ضرورت داشت دولت در سیستان و بلوچستان در رابطه با آن اقدام کند توسعه جایگاه سی ان اجی بود.

 به گزارش پایگاه خبری افشاگری، موضوع صف‌های طولانی سوخت در استان سیستان و بلوچستان سال‌هاست وجود دارد و در این راستا با روی کار آمدن دولت سیزدهم یکی از اقداماتی که ضرورت داشت دولت در سیستان و بلوچستان در رابطه با آن اقدام کند توسعه جایگاه سی ان اجی بود. زاهدان به عنوان یک کلانشهر در شرق کشور تنها یک جایگاه سوخت سی ان جی داشت و می‌توان گفت عملاً از داشتن جایگاه سی ان جی محروم است.

به سطح شهر می‌‍رویم درست در مرکزی‌ترین نقطه زاهدان شاهد صف بنزین طولانی بودیم؛ با مردم گفت‌وگو کردیم؛ همه به افزایش تعداد جایگاه‌های سوخت و البته ضرورت ایجاد جایگاه‌های سی ان جی اذعان و تأکید داشتند این موضوع باید خیلی زودتر از اینها عملیاتی می‌شده است.

تیر ماه 1401 حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در بازدید از جایگاه CNG در دست احداث «شهید شاه نظری» زاهدان با اشاره به پیشرفت 83 درصدی این پروژه خبر از بهره‌برداری آن در هفته دولت داد که این وعده با وجود پیگیری فراوان در زمان موعود محقق نشد اما بالاخره این پروژه در ماه جاری به بهره‌برداری رسید.

سایت شماره 2 سی ان جی شهر زاهدان با تأخیر راه‌اندازی شد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سایت شماره 2 سی ان جی شهر زاهدان که وعده آن چند ماه گذشته داده شده بود با تأخیر راه‌اندازی شد.

حسین مدرس خیابانی زاهدان اظهار داشت: یکی از مشکلات مردم زاهدان صف‌های طولانی جایگاه‌های سوخت است، بنابراین تلاش می‌کنیم به لحاظ احداث جایگاه‌های جدید و مدیریت جایگاه‌های فعلی کمتر وقت و هزینه مردم در جایگاه‌های سوخت تلف شود.

وی افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به وسعت مساحت و جمعیت در قیاس با استان‌های مشابه به لحاظ تعدد جایگاه‌های سوخت فاصله زیادی دارد. هم‌اکنون 15 جایگاه 2 منظوره بنزین و گازوئیل و 8 جایگاه سی ان جی اخذ مجوز شده که می‌توان بین شهر و داخل شهر احداث شود.

استاندار سیستان و بلوچستان ضمن عذرخواهی از مردم زاهدان خاطرنشان کرد: قول داده بودیم این جایگاه را چند ماه قبل از افتتاح کنیم که با تأخیر راه‌اندازی شد‌. تنها دلیل تاخیر در اجرای پروژه‌ها منابع مالی است بنابراین پروژه‌ها نباید به علت عدم هماهنگی و انجام مراحل اداری روی زمین بمانند.

وی بیان کرد: اگر پروژه‌های عمرانی دیر اجرا شود ممکن است این پروژه‌ها دیگر منفعتی نداشته باشد. مدیریت کنترل پروژه اهمیت فراوانی دارد بنابراین پروژه‌ها باید در کوتاهترین زمان ممکن اجرا شود.

وی با اشاره به صف‌های طولانی سوخت در سیستان و بلوچستان مجدداً تاکید کرد: این استان به لحاظ شاخص جایگاه سوخت رتبه پایینی دارد؛ این در حالی است از نظر مساحت و جمعیت مشابه سایر استان‌هاست.

مدرس خیابانی تاکید کرد: اگر قائل به پیشرفت استان هستیم باید از شهر زاهدان شروع کنیم چرا که ما یک شهر توسعه یافته تر، امن تر و زیبا تر می خواهیم.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی، اظهار داشت: کار زیرساختی بدون فرهنگ‌سازی امکانپذیر نیست، بنابراین بین مردم ترویج کنید تا در نگهداری این شهر کوشا باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر همکاری مردم افزود: شهر زاهدان بدون همکاری مردم زیباتر، توسعه یافته‌تر و امن‌تر نخواهد شد. پروژه‌ها باید نقطه آغاز و انتها داشته باشند چرا که باید بهترین کار در کمترین زمان ممکن انجام شود.

حمایت استاندار از پروژه‌های شهرداری

محمدامیر براهویی شهردار زاهدان نیز اظهار داشت: حضور استاندار در کنار ما و حمایت همه جانبه ایشان از برنامه‌های شهرداری انگیزه مضاعفی برای اجرای پروژه‌ها بوده و قطعاً این حضور فتح بابی برای انجام سایر برنامه‌ها است.

وی گفت: پس از تشکیل شورای توسعه زاهدان که به تدبیر استاندار صورت گرفت، ظرفیت‌های استان معطوف پیشرفت و توسعه زاهدان به عنوان مرکز استان شد. توسعه زمانی ارزش خود را نشان‌ می‌دهد که به افزایش رفاه شهروندان در ابعاد مختلف منتج شود.

براهویی افتتاح این جایگاه را عامل موثری در کاهش صف‌های طولانی سوخت‌رسانی دانست و افزود: شهرداری زاهدان حدود 10 میلیارد تومان و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان نیز قریب به 14 میلیارد تومان برای احداث این جایگاه هزینه کردند و با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته امیدواریم این همکاری‌ها برای احداث چند جایگاه دیگر ادامه یابد.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار