به گزارش پایگاه خبری افشاگری، محسن نادری، مدیر مجموعه سماوا، در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به برنامههای این مجموعه در ایام برگزاری سی و چهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، از ارائه عناوین منتشر شده با تخفیف ویژه خبر داد و گفت: ما امسال در نمایشگاه حضور نداریم اما تمامی عناوین تولید شده در مجموعه سماوا برای مخاطبان با تخفیف 30 درصد در پلتفرمهای مختلف عرضه میشود.
وی با بیان اینکه سماوا تاکنون 300 عنوان کتاب را به صورت صوتی در دسترس علاقهمندان قرار داده است، افزود: از این تعداد 200 عنوان در حوزه هنر و ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تولید شده است.
استعمارگران چگونه متولد شدند؟
مدیر مجموعه سماوا در ادامه از تولید و عرضه محصولات جدید به مناسبت برگزاری ایام نمایشگاه خبر داد و یادآور شد: از جمله این آثار، سیزدهمین جلد از مجموعه «سرگذشت استعمار» است که با صدای پیمان طالبی تولید شده است. این اثر که «ماجرا هنوز تمام نشده» نام دارد، از پادشاهان دست نشاندهای نوشته است که انگلیس، حکومت موروثی آنان را در عراق و سوریه تضمین میکرد. پیش از این، مجلدات دیگری از این مجموعه نیز با صدای طالبی تولید و عرضه شده است.
مجموعه «سرگذشت استعمار» از جمله آثاری است که در ماههای اخیر پس از اشاره رهبر معظم انقلاب به این کتاب در دیدار با جمعی از نخبگان، مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. این اثر که به قلم مهدی میرکیایی در 15 جلد نوشته شده، چگونگی ظهور استعمار در مناطق مختلف جهان را با روایتی داستانی و جذاب برای گروه سنی نوجوان بیان میکند.
میرکیایی که خود استاد دانشگاه در رشته تاریخ است، در این مجموعه تلاش کرده به مخاطبان نوجوان خود یادآوری کند که استعمار چگونه متولد شد و ممالک مستعمره خود چه نقشی در خلق این مولود نامبارک داشتند. نویسنده در مجموعه حاضر «سرگذشت استعمار» را از قرن پانزدهم تا قرن بیستم میلادی پیگیری و روایت کرده است.
آغاز یک راه آرمانی با «تشریف»
کتاب «تشریف»، اثر علیاصغر عزتی پاک از دیگر عناوینی است که سماوا به تازگی عرضه کرده است. این اثر که با صدای حمیدرضا جعفری تولید شده، داستان مردی به نام شهریار را روایت میکند که در شب عروسیاش متوجه میشود که همسرش در دوران دانشسرا دوست صمیمی او، مصطفی، را به امنیتیها فروخته است. از آنجا که شهریار، مصطفی را بسیار دوست میداشته، تحمل از کف میدهد و مراسم را ترک میکند. بدینشکل آوارگی سهروزه او آغاز میشود.
داستان در روزهای پایانی آذر 57 روایت میشود. این اثر رمانی چندلایه با شخصیتهای متعدد در فضایی کاملاً ایدئولوژیک و با رنگ و بویی ملی و دینی است. نویسنده در این رمان به دنبال تصویر و بازتعریف اتصال میان انقلاب اسلامی ایران در سال 57 و ظهور منجی است.
مرکزگریزی و تمرکز بر حوادث انقلاب در شهری دیگر، از دیگر مزیتهای این اثر در قیاس با دیگر عناوین مشابه عنوان شده است. در این رمان اهمیت حوادث تاریخی در شهرهایی غیر از پایتخت نمایان میشود. حوادث و اشخاص با مکان گره میخورد و با زبان روان به قصه عمق و جان میدهد. از این جهت همدان در حیطه شخصیتپردازی، هویتمند شده و داستان، تشخص مکانی پیدا کرده است.
تندتر از عقربهها حرکت کن
«تندتر از عقربهها حرکت کن»، عنوان دیگری است که سماوا در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب برای نخستینبار عرضه میکند. بهزاد دانشگر که پیش از این بیشتر در حوزه داستان فعال بود، در کتاب حاضر با نگاهی متفاوت به سوژهای پرداخته که ممکن است دغدغه بسیاری از جوانان باشد.
این کتاب، داستانِ زندگی جوانی است که بدون سرمایه هنگفت وارد بازار کار شده و میخواهد در این راه موفق شود. این جوان موفق یعنی نوید نجاتبخش، توانسته با پشتکار و اخلاقمداری، مدیر شرکت بهیار صنعت سپاهان شود و این شرکت دانشبنیان را به درجات عالی برساند. بهیار صنعت سپاهان یکی از شرکتهای موفق ایرانی در زمینه تولید تجهیزات پزشکی است که در در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت میکند.
نجاتبخش برخلاف باور همه که فکر میکردند بدون باج دادن به کسی نمیتوان یک شرکت را بزرگ کرد و به موفقیت رساند، ثابت کرد که این کار شدنی است. او برای گسترش شرکتش حاضر نشده به احدی باج دهد و رشوه بگیرد و با خلاقیت و پشتکارش، به آنچه که میخواسته رسیده است. نجاتبخش روی اصولی که برای موفقیت داشته پافشاری کرده و بالاخره توانسته به دستاورد دلخواهش برسد.
این کتاب حاصل گفتوگوی دانشگر و نوید نجاتبخش است که بهصورت یک گفتوگوی صمیمانه پیش رفته و خواندن آن مخاطب را با دنیای کسبوکار و چالشهای این مسیر آشنا میکند. کتاب مورد نظر جزو یکی از بهترین کتابهای انگیزشی و خودیاری است که به شما کمک میکند مسیر خودتان را پیدا کنید و با عزم راسخ، در آن قدم بردارید. یکی از مزیتهای کتاب مورد نظر، لحن صمیمی و دوستانه آن است.
خاطرات راننده شهدا
«روزهای پیامبری» عنوان جدید دیگر سماوا است که با صدای ابوالفضل همراه تولید و عرضه شده است. این اثر که به قلم روحالله شریفی نوشته شده، روایتگر روزهای غلامحسین حدادزادگان در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی است؛ زمانی که حدادزادگان مسئول رساندن خبر شهادت شهدا در استان قزوین بود.
غلامحسین حدادزادگان پس از پیروزی انقلاب و در ابتدای دهه 1360 بهعنوان زندانبان وارد زندان چوبیندر قزوین شد. او مدتی در این زندان مشغول به کار بود اما به خاطر فشار کاری و اتفاقات دیگر مجبور شد کار خود را ترک کند. کمی بعد به استخدام بنیاد شهید قزوین درآمد و در بخش انتظامات این بنیاد مشغول بهکار شد. با خواست رئیس این سازمان بهعنوان رانندهی آمبولانس شهدا انتخاب شد و وظیفه داشت پیکرها را از غسالخانه به محل دفن ببرد. اما این کار هم چندان با روحیات غلامحسین سازگار نبود و به خاطر برخوردهایی که در این رفتوآدها میدید و همینطور اندوه و رنج خانوادهها ترجیح داد این مسئولیت را واگذار کند.
اما رئیس بنیاد این بار از او خواست بهعنوان پیک، خبر شهادت رزمندگان را به خانوادههایشان بدهد. کاری دشوار، غمانگیز و پراسترس! حدادزادگان با وجود سختی و طاقتفرسایی این کار، آن را پذیرفت و ازآنپس مسئولیت خبررسانی شهادت رزمندگان را بر عهده گرفت. این کار چنان برای او دشوار بود که مدتها به افسردگی دچار شد و از مسئولیت سنگینی که داشت رنج میبرد. روزها یکی پس از دیگری برای این کارمندِ بنیاد شهید میگذشتند تا اینکه رخ دادن یک اتفاق، ذهن و روحش را بیش از پیش رنجیده کرد. خبر شهادت برادر غلامحسین و مسئولیت رساندن این خبر به مادرش، با همهی خبرهایی که تابهحال رسانده بود فرق داشت. گویی او را در میان یک بیابان را مستاصل و درمانده، بیپناه و رنجدیده رها کرده بودند...