دیوان عالی آمریکا اخراج مهاجران ونزوئلایی را موقتا متوقف کرد

دیوان عالی آمریکا دستور دولت این کشور مبنی بر اخراج مهاجران ونزوئلایی تحت بازداشت و انتقال آنها به زندان السالوادور را به طور موقت متوقف کرد.

به گزارش پایگاه خبری افشاگری به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دیوان عالی آمریکا در حکمی دستور دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور مبنی بر اخراج مهاجران ونزوئلایی تحت بازداشت مهاجرتی را، به طور موقت متوقف کرد. این مهاجران در حال حاضر در مرکزی در ایالت تگزاس در جنوب آمریکا در بازداشت به سر می‌برند.

قضات دیوان عالی آمریکا به دولت این کشور دستور دادند تا هیچکدام از ونزوئلایی‌های بازداشتی در آمریکا را تا اطلاع ثانوی، از این کشور اخراج نکند.

کلارنس توماس و ساموئل آلیتو، قضات محافظه‌کار دیوان عالی آمریکا به طور علنی با تصمیم اخراج مهاجران مخالفت کرده‌اند. وکلای اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا دیروز در درخواستی فوری از چندین دادگاه از جمله دیوان عالی، خواستند تا دراین‌باره به قید فوریت اقدام کنند.

به گفته این اتحادیه، تحولات سریع و اقدام فوری دولت بدین معناست که این افراد با توسل به قانون سال ۱۷۹۸ که برای زمان جنگ تصویب شده است، به سرعت در آستانه اخراج هستند بدون آنکه فرصتی حقیقی برای اعتراض به احکم اخراج‌شان را داشته باشند.

ترامپ به‌تازگی با فعال‌سازی مجدد قانون زمان جنگ و استفاده از اختیارات ریاست جمهوری تحت این قانون، نسبت به تسریع اخراج مهاجران مرتبط با دارودسته ونزوئلایی «تِرَنِ آراگوآ» اقدام کرده است. ترامپ این باند را «سازمان تروریستی خارجی» نامیده است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار