به گزارش پایگاه خبری افشاگری، در چهارمین روز از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ستاد برگزاری برنامههای متنوعی برای علاقمندان به کتاب و کتابخوانی تدارک دیده است که برگزاری مسابقات متنوع گرفته تا پخش فیلم و کارگاههای آموزشی تنها بخشی از این برنامههاست.
سرای ناشران آموزشی با دو نشست هوش مصنوعی و روش تربیتهای جدید فرزند پروری با سخنرانی دکتر شاکری از انتشارات تیزهوشان در ساعات 14 و 15 میزبان علاقهمندان به مباحث تربیتی خواهد بود. همچنین ریشههای ادبیات ایران با نگاهی به شخصیتهای بزرگان زبان و ادب فارسی و نامداران بزرگ همچون سعدی، جلال آل احمد، فردوسی، حافظ و خیام با اجراهای محیطی هر روز از ساعت 15 تا 18 میزبان هنردوستان خواهد بود.
کلاه کتابی، شادی پیمایی، قصههای چمدانی، سنگ کاغذ قیچی و کامی شی بای عناوین اجراهای محیطی نمایشگاه کتاب تهران است.
پازل قصهها، خیمه شب بازی و نقالی، قصه گویی خلاق، همبازی، گروه سرود، پاپ آپ، آقا جهان، اوریگامی، یه قصه یه کتاب و سفیران کتاب همه روزه در دو بخش از ساعت 14 تا 15:30 و از ساعت 18 تا 19:30 بر روی استیج برنامه زنده اجرا میکنند.
سرای کودک و نوجوان با چهار برنامه از مخاطبان چهارمین روز از نمایشگاه کتاب استقبال میکند. خدمات آموزشی وتوانبخشی طیف اوتیسم در ساعت 10:30 چالشهای پخش و آسیبشناسی 4 دهه کتابهای ترجمه کودک و نوجوان با حضور مجید عمیق ساعت 16:30؛ رونمایی ازکتاب معصومه نوازنی در ساعت 17:45 و آسیبشناسی کتابهای رفتاری با حضور زهرا محسنی در ساعت 19 عناوین برنامههای فرداست.
در نمایشگاه کتاب رایگان فیلم ببینید + برنامه اکران
نقدو بررسی کتاب «درآمدی برمطالعات تلویزیون» اثر مهدی منتظرقائم از انتشارات سمت توسط دفترمطالعات وبرنامهریزی رسانهها، ساعت 11 در سرای علمی، فرهنگی دانشگاهی برگزار میشود. همچنین در بخش غرفه کتاب آرا فردا شنبه 23 اردیبهشت ماه، کارگاه تصویرسازی کتاب کودک با حضور لیدا طاهری، منصوره محمدی، سحر فرهادروش، سمیه محمدی، مرضیه قوام زاده، مهرانه جندقی در دو نوبت صبح و ظهر در ساعات 10 و 13 برگزار خواهد شد.
دو فیلم شازده حمام و فیلم کوتاهی از باشگاه سوره در ساعات 14 و 17 در بخش سینما کتاب میزبان علاقهمندان است.
زبان فارسی از نگاه دیگران؛ تامین منابع دانشگاهی حوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور و رونمایی از کتاب آموزش مقدماتی زبان فارسی به بوسنیایی زبانها؛ کپی رایت و طرحی برای حوزه نشر جهان اسلام و نشست «ورود به بازارهای جهانی نشر؛ الگوها، فرصتها و محدودیتها» فردا در ساعات 11، 14، 16 و 18 در سرای ملل برگزار میشود.
مدیریت رنگ و طراحی نوین در حوزه نشر، کارگاه کتابداری نوین و نقد کتاب «قدرت کوچینگ مثبت» در ساعات 10:30؛ 14 و 17 در سرای کارگاههای آموزشی برگزار میشوند. برنامههای گوشۀ نقد (سرای ناشران داخلی) شامل: رونمایی و معرفی کتاب «بادهای سرکش هندوکش» ساعت 10:30؛ رونمایی و معرفی کتاب «سقیفه و خلافت» ساعت 13؛ حضور و کمک های انسان دوستانه ایران در بوسنی؛ بررسی کتابهایی با محوریت نقش ایران در جنگ بوسنی و هرزگوین ساعت 15 و رونمایی ازکتاب «اصفهان، شهر کودکان لهستانی» ساعت 17 و نقد و تحلیل کتاب «درنگی درمفهو معدم» ساعت 18:30 برگزار میشود.
سالن جوایز کتابهای سال جمهوری اسلامی ایران با معرفی کتابهای کودک و نوجوان جشنواره فجر (دو سال اخیر) ساعت 10:30؛ معرفی کتابهای برندگان زن جایزه جلال ساعت 14:30؛ معرفی کتابهای برندگان زن شعر فجر ساعت 16:30 و گفتوگو درباره کتاب «قرنهای بیزمان» ساعت 18:30 میزبان مخاطبان نماشگاه کتاب خواهد بود.
دوربین مخفی تلویزیون وارد نمایشگاه کتاب میشود/ روایت مجری شبکه سه از یک ضرورت در سینما و تلویزیون
برنامههای کوشک کتاب (سرای اصلی اهل قلم) به این شرح است: کارگاه آموزشی از چه سنی چه نوع کتابهایی را چگونه برای کودکانمان بخوانیم ساعت 10؛ شبکه اجتماعی کتابخوانی بومی ساعت 11؛ نقد و بررسی کتاب «طعم غربی ایمان» ساعت 14:30؛ رونمایی از کتاب «هر جا تو باشی» و «عصرانه شعر طنز پارسی» ساعت 18.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 20 اردیبهشت آغاز بهکار کرده و تا 30 اردیبهشتماه 1402 در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.irادامه دارد.