کره جنوبی؛ تقابل با رقبای خوش‌یمن 2 دهه بعد از تاریخ‌سازی بزرگ

جنگجویان تائه‌گوک 20 سال پس از حماسه‌ای که در خاک خود آفریدند، می‌توانند افتخار دیگری در قاره کهن بیافرینند.

به گزارش پایگاه خبری افشاگری، تیم ملی فوتبال کره جنوبی با یکی از سخت‌ترین گروه‌های تیم‌های آسیایی در جام جهانی 2022 روبروست و در گروه H با پرتغال، اروگوئه و غنا رقابت خواهد کرد.

 ورود به جام جهانی با شکست‌های سنگین

کره‌ای‌ها وارد یازدهمین جام جهانی خود می‌شوند و بیشترین حضور را در میان تیم‌های آسیایی تجربه می‌کنند. کره جنوبی برای اولین بار در سال 1954 در این مسابقات به میدان رفت؛ البته این دوره، توفیقی برای کره جنوبی به همراه نداشت. نماینده آسیا با نتیجه 9 بر صفر مغلوب یوگسلاوی شد و با نتیجه 7 بر صفر از ترکیه شکست خورد.

صعودهای متوالی و ثبت نتایجی تاریخی در خانه

کره جنوبی در هفت دوره جام جهانی شرکت نکرد و از سال 1986 پای ثابت این جام بود. این تیم پس از اینکه چهار بار در مرحله گروهی حذف شد، میزبانی جام جهانی را در سال 2002 به همراه ژاپن در اختیار گرفت. کره با سرمربیگری گاس هیدینک در دور گروهی بالاتر از آمریکا، پرتغال و لهستان قرار گرفت و حریف ایتالیا شد. دو پیروزی برابر ایتالیا و اسپانیا در مراحل حذفی که اشتباهات عجیب داوری به همراه داشت، کره جنوبی را به نیمه‌نهایی رساند که افتخاری تاریخی برای این کشور محسوب می‌شود.

جام جهانی 2022 قطر , جام جهانی قطر , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر , تیم ملی فوتبال کره جنوبی ,

با وجود شکست در بازی‌های نیمه‌نهایی و رده‌بندی، کره جنوبی بهترین عملکرد یک تیم آسیایی در ادوار جام جهانی را ثبت کرده که هیچ تیمی تاکنون موفق به تکرار آن نشده است. جنگجویان تائه‌گوک پس از آن در چهار دوره دیگر مسابقات هم شرکت کردند که تنها در سال 2010 راهی مرحله حذفی شدند و خاک آفریقای جنوبی را با شکست برابر کره جنوبی ترک کردند.

راهیابی به جام جهانی 2022 از گروه ایران

کره جنوبی در دور مقدماتی جام جهانی 2022 در رتبه نخست گروهی قرار گرفت که لبنان، ترکمنستان و سریلانکا را در خود داشت، البته کره شمالی نیز همگروه تیم پائولو بنتو بود که از دور رقابت‌ها انصراف داد. کره‌ای‌ها در مرحله انتخابی جام جهانی در گروه مناسبی قرار گرفتند و با کسب جایگاه دوم گروه A، بلیت سفر به قطر را قطعی کرد. کره جنوبی در بازی رفت مقابل ایران به تساوی یک-یک رسید و در دور برگشت، ملی‌پوشان کشورمان را با نتیجه 2 بر صفر شکست داد.

تجربه‌ای ناموفق همراه با بنتو

پائولو بنتو پس از جام جهانی 2018 به‌عنوان سرمربی تیم ملی کره جنوبی انتخاب شد. وی در آفریقای جنوبی هدایت پرتغال را بر عهده داشت که سلسائوی اروپا در همان بازی اول چهار گل از آلمان دریافت کرد. برتری برابر غنا و تساوی مقابل آمریکا هم سبب نشد که پرتغال جایگاهی در میان دو تیم برتر گروه داشته باشد و موفق به صعود شود. کره جنوبی زیر نظر این مربی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا مغلوب قطر شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

 دو رکن کره‌ای برای موفقیت

هیونگ‌مین سون یکی از ارکان موفقیت کره جنوبی ظرف سال‌های اخیر به شمار می‌رود. سون در فصل 22-2021 عنوان کفش طلای لیگ برتر انگلیس را به دست آورد و یکی از بهترین‌های تاریخ فوتبال آسیا بوده است؛ البته کاپیتان کره جنوبی اخیراً دچار مصدومیت شده و شاید در دیدارهای گروهی از آمادگی کامل به دور باشد. مین‌جائه کیم را نیز می‌توان یکی از ارکان درخشش ناپولی در سری A و لیگ قهرمانان اروپا دانست. کیم در 13 بازی ناپلی‌ها در سری A و هر 6 دیدار آنها در لیگ قهرمانان به میدان رفته و عملکرد درخشانی ارائه کرده است.

جام جهانی 2022 قطر , جام جهانی قطر , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر , تیم ملی فوتبال کره جنوبی ,

گذشت 62 سال از آخرین قهرمانی در آسیا

پس از سقوطی نسبی در رده‌بندی جهانی، کره جنوبی از ابتدای سال 2022 به جمع 30 تیم برتر دنیا راه یافت و اکنون رتبه 28 رنکینگ فیفا را در اختیار دارد. نسل تاریخ‌ساز کره جنوبی که اولین راهیابی این کشور را به جام جهانی رقم زد، در ادوار جام ملت‌های آسیا ظرف سال‌های 1956 و 1960 جام قهرمانی رقابت‌ها را بالای سر برد که مهمترین عناوین تاریخ فوتبال کره محسوب می‌شود. چهار نایب قهرمانی و چهار عنوان سومی آسیا هم در کارنامه تیم ملی کره جنوبی دیده می‌شود.

تقابل با رقبای خوش‌یمن

کره جنوبی در اولین دیدار خود در جام بیست‌ودوم مقابل اروگوئه صف‌آرایی می‌کند که خاطره صعود از دور گروهی جام جهانی 2010 و شکست 2 بر یک در مرحله یک‌هشتم نهایی را در خاطرات زنده می‌کند. پرتغال، دیگر رقیب پُرستاره کره‌ای‌هاست که تنها تقابل دو تیم در تاریخ، به پیروزی یک بر صفر کره در جام جهانی 2002 برمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان گفت شاگردان پائولو بنتو با رقبایی روبرو می‌شوند که دو صعود آنها به مراحل حذفی جام جهانی را یادآوری می‌کند.

 جنگجویان تائه‌گوک در دوره قبلی جام جهانی که در قاره آسیا برگزار شد، خود را به جمع چهار تیم برتر رساندند و ممکن است قطر هم به عرصه‌ای برای تاریخ‌سازی دیگر آنها تبدیل شود.

فهرست بازیکنان

دروازه‌بانان: سئونگ‌یو کیم، بومکئون سونگ و هیون‌وو جو
مدافعان: کیونگوون کِوون، مون‌هوان کیم، مینجائه کیم، یونگ‌وون کیم، جینسو کیم، تائه‌هووان کیم، جونگ‌یو یوون، یومین چو و چول هونگ
هافبک‌ها: چانگ‌هوون کِوون، سانگ‌هو نا، سئونگ‌هو پایک، جون‌هو سون، هیونگ‌مین سون، مین‌کیو سونگ، کانگین لی، جائه‌سونگ لی، وویونگ جونگ، وویئونگ جئونگ، اینبئوم هوانگ و هیچان هوانگ
مهاجمان: گوئه‌سونگ چو و اویجو هوانگ


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار